Muurschilderingen bij Het Laar

Locatie
Servicecentrum Het Laar in Tilburg.

Ontwerp
Weergaaf

Omschrijving
Deze muurschilderingen zijn ontworpen voor twee belevingsruimtes in een verzorgingscentrum. De gezamenlijke ruimte op elke afdeling mocht meer sfeer krijgen, maar ook de oudere prikkelen. De oudere die op de afdeling wonen zijn betrokken bij het ontwerp van deze ruimte.

Op van deze afdelingen wilden een aantal bewoners graag een spelletjes ruimte. Ook zijn ze zelf met de spreuk op de muur gekomen, “Gezelligheid kent geen tijd”.

Op de andere afdeling is buiten naar binnen gehaald. De ruimte heeft de uitstraling van een park en heeft onder andere een seizoenstafel, hier in zitten seizoensgebonden spullen waar met de bewoners mee geknutseld wordt. Ook kunnen de bewoners rustig op een bankje zitten genieten. Voor deze ruimte heb ik een blauwe lucht met wat wolkjes geschilderd om het gevoel van buiten te versterken.

 

Copyrights ® 2012 Gloed

Back to top ↑